Let op! Pas op voor oplichters en fraude. Er zijn bedrijven die onrechtmatig onze naam gebruiken! Lees hier meer over hun werkwijze.

Over Ons

 

Klanten geholpen

Cijfer van klanten

Wij krijgen een 9,7 van onze klanten!

Uw Vertrouwde experts in  loodgieterswerk

Bij Loodgieter Specialist geloven we dat een goed loodgietersbedrijf meer is dan alleen een serviceprovider. Wij zijn uw buren, uw vrienden en bovenal uw vertrouwde experts in alles wat met loodgieterswerk te maken heeft.

Onze reis begon in 1998, met een visie om de beste loodgietersdiensten in Nederland te leveren. Sindsdien hebben we onvermoeibaar gewerkt om die visie waar te maken.

Hoe weet ik of ik een professionele loodgieter nodig heb?

Als u te maken heeft met hardnekkige verstoppingen, lage waterdruk, waterlekkages, of wanneer u nieuwe sanitairapparatuur moet installeren, kan het inschakelen van een professionele loodgieter noodzakelijk zijn. Dit geldt ook bij urgente problemen zoals bevroren leidingen of wanneer u zonder warm water zit, omdat deze situaties snel en efficiënt aangepakt moeten worden om verdere schade of ongemakken te voorkomen. 

Wie voert de daadwerkelijke werkzaamheden uit?

De daadwerkelijke werkzaamheden worden uitgevoerd door een gekwalificeerde en mogelijk gecertificeerde loodgieter. Deze professional heeft de benodigde opleiding en ervaring om de klus veilig en volgens de geldende voorschriften te klaren. Voor bepaalde complexe of gespecialiseerde taken kan het nodig zijn dat er een team van loodgieters of een technicus met een specifieke expertise wordt ingeschakeld.

Wat zijn de kosten voor onze loodgieterswerk?

De kosten variëren afhankelijk van de specifieke klus en de specialist waaraan je bent gekoppeld. Uiteindelijk bepaald de specialist zijn tarief. Na het selecteren van je opdracht en het invullen van je details, zal de gekoppelde specialist de prijs met je bespreken. Zo zorgen we ervoor dat je altijd een transparant overzicht hebt van de verwachte kosten voordat de werkzaamheden beginnen.

Wilt u een vaste loodgieter hebben voor uw probleem? Neem contact op voor meer info!

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?